Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon tar sats

Den lilla trastungen
kikar över kanten på boet
Det är dags

Hon viftar försiktigt med vingarna
som ska ta henne högt, högt
Hon är rädd
för hon har fallit förut
Med nöd och näppe har hon klarat sig
med bara några brutna fjädrar
Men det är dags nu

Att flyga ligger i fågelns natur
Det är menat att komma
förr eller senare
Hon tar sats




Fri vers av johanna1234
Läst 257 gånger
Publicerad 2007-01-31 20:27



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Enormt vacker beskrivning av hur den \"lilla\" med viftande vinge dras mot ljuset och livet...måste...måste...himlen är så blå
2007-03-16
  > Nästa text
< Föregående

johanna1234