Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögonens budskap

En blick säger mer än tusen ord
Sägs det
Men hur ska jag kunna veta vilka
av alla dessa tusen du menar?
Det vore så mycket enklare
med ord




Fri vers av johanna1234
Läst 502 gånger
Publicerad 2007-01-31 20:53



Bookmark and Share


  Jack E. Gladh VIP
Så sant, men ibland är det inte så lätt för den lite blyge.
2007-02-11

  sabina stark
Ja vet visst vore de.
2007-02-01

    sunnanvind
Den var mycket fin o tänkvärd!
Den sparar jag!
2007-02-01

  Sanchez VIP
ett ord: Gillar
2007-02-01

  Svante
Ha ha ha... Ett kul och bra sätt att avsnoppande ta udden av en iofs bra aforism :)
2007-01-31
  > Nästa text
< Föregående

johanna1234