Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I dina ögon




Jag vet att jag kan simma
Men i dina oceanblå ögon
drunknar jag för när jag
ser in i dina ögon vet jag
att jag inte ens kan hålla
mig flytande




Fri vers av Davidoff
Läst 318 gånger
Publicerad 2007-02-01 08:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Davidoff
Davidoff