Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barnvuxen


Min barndom blev kort

Allför tidigt blev jag vuxen

- Barnvuxen




Fri vers av eva m h
Läst 453 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-02 00:15



Bookmark and Share


  Jessi
Me too... Stark text som griper tag
2007-08-06

    sunnanvind
Det du säger berör!
Känns igen!
2007-02-22

  Anjeska
Nu ska barnet i den vuxna kvinnan få orda
Hennes röst ska bli hörd
Hon ska inta arenan
Svårt? Ja jag vet...
2007-02-15

  Ronny Berk
brådmoget konstaterande ... men som vuxenvuxen är barnasinnet en livsviktig tillgång...
2007-02-14

  * Ammi *
ja eller lillgammal som man sa förr..
2007-02-10

  joaols
Som sagt, den här dikten säger mycket på få ord.
2007-02-10

  Jasmine Turandar
Känner igen mig i det.

Få ord, med ett väldigt stort budskap, och som berör.

(:
2007-02-09

    Sony
Stark text.
2007-02-08

  sabina stark
Känner igen. De är tufft.
2007-02-02

  Marreb
Kort och koncist och mitt i prick - det verkar vara din specialitet. :-)
2007-02-02

  thyra
Tyvärr blir det så för en del barn i vår värld.
Barnvuxen, ordet har många bottnar.
2007-02-02
  > Nästa text
< Föregående

eva m h