Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du slog mitt inre blodigt i ett försök att förgöra mig

 

 

 

Med en sten

förvandlade du mitt liv till grus

du trampade mitt hjärta

mitt inre

blodigt

 

ändå hittade du aldrig min själ

grunden till min kropps existens

 

 

nu ler jag

utan dig

 

©ia




Fri vers av ia VIP
Läst 288 gånger
Publicerad 2007-02-02 13:48



Bookmark and Share


  Agnes
*puh!* ... tur att han aldrig fann vägen in i dig. Skönt att du ler igen!
2007-02-05

  Jer
Lite sorglig, men fin skriven från hjärtat.
Gillar speciellt avslutningen,

nu ler jag
utan dig


som skakar om mig med sin rakhet. Bra.


2007-02-03


  issac.a.m
Gillar den....

känslorna svallar från dina ord..
ett smäktande hjärta som är sårad från pinar som lämnar ett ärr på din själ
Gör du dig fri. Oavsett hur ont det gör
önskar dig allt gott. Ta vara på dig själv
2007-02-02

  mb74
bra skrivet,stark jag gillar den :)
2007-02-02
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP