Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland kan andra människor reagera på de mest konstiga sätt, ibland förvåna oss, slå oss med häpnad, ibland fysiskt ibland känslomässigt och ibland både och.


Förvåningens slag - Senryu

 

 

 

vit hand emot kind

röd blossar din beröring

varför...          
                      
                     
                              slog det mig

 

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av [ShadowWalker]
Läst 435 gånger
Publicerad 2007-02-02 18:37



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Hoppsan. Överaskande.
2007-06-05

    Erika H
mm snygg
en härlig svängning
erika
2007-02-10
  > Nästa text
< Föregående

[ShadowWalker]
[ShadowWalker]