Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det här är verkligen bara ord, de är nog mest skrivna till mig själv.
Typiskt mig!!!



Typiskt

Min positiva pärm,den där jag sparat
texter med glädje - att hämta kraft ur

Den är försvunnen
hittar den inte, här i mitt kaos

kanske trodde jag
att den inte skulle behövas mer.

Så dumt!
Så urbota dumt, typiskt mig.

Fast det betyder ju kanske
att jag aldrig förlorade mig själv helt

Tanklösheten behöll jag.
-Typiskt mig det också!!!




Övriga genrer av carimba
Läst 416 gånger
Publicerad 2007-02-04 11:56



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
bokmärker kul texter, typiskt mig...
2007-02-04
  > Nästa text
< Föregående

carimba