Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till några arbetskamrater


Det gör ont

De korta, tunga stegen jag tar

till stället där jag ej vill vara

 

Orden sårade så inuti mig

mer än vad ni kan ana

 

Är jag bara till för att ni ska hacka på mig?

 

Ni fick tårar att rinna

en osäkerhet att komma

 

Jag vill ej vara en av er

vill bara ge mig av

 

Det gör ont att vakna på morgonen

själen vet vad som kommer hända

 

Somnar till tårar på kvällen

känner bara ilska inuti

 

Är jag ingenting värd?




Fri vers av Cajsa
Läst 237 gånger
Publicerad 2007-02-04 15:31



Bookmark and Share


    Lena Nilsson
Jag hoppas du iaf kan kaxa lite mot dom. För om man inte kaxar, då finns man till slut inte.
2007-02-05

  Annmargreta
Det är så synd Cajsa att du känner så här.
Hoppas du kan komma
ifrån desssa människor.
Kram till dig.
2007-02-04

    Lindizz
en stark text som berör, du är stark tänk på att det är du som är värdefull och det finns andra vänner. kram
2007-02-04

  Lilla My* VIP
Åhh...den här texten känns..Hårt rätt in i hjärtat!!
Höj huvudet vännen o se att det finns andra människor,
andra jobb förutan mobbing!!
Start text!
2007-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg