Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

smultronfabel



den lilla sagofiguren
som alltid löpte amok
på min tunga

la sig med bultande fingrar
ner på bröstet
med örat mot hjärtat

och tog lärdom
av ljudet

från en brusten ven




Fri vers av Smultris
Läst 1147 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-02-07 00:08



Bookmark and Share


  lisalajsa VIP
älskar den här texten.. bokmärke och applåd!
2014-01-23

  Mats L.
Bra skrivet smulan
2007-03-05

  Marlene Anna Linnéa
fantastiskt charmig.. har inget förnuftigt att tillägga ..detta talar inte mitt förnuft, men det är visdom.
2007-02-17

  molly crayons
fin fabel, smultron
2007-02-07

  Ola Rydberg
häftig och lekfull
jag blir inspirerad
2007-02-07

  madinsane
marvelous, smultronet, marvelous!!!
2007-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Smultris
Smultris