Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknar dig



När du inte finns vid min sida



Men du ska veta att du
alltid finns i mina tankar




Fri vers av Davidoff
Läst 262 gånger
Publicerad 2007-02-06 13:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Davidoff
Davidoff