Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du ger mig




Kärlek, glädje och trygghet

Sånt som jag inte trodde fanns

Jag älskar dig




Fri vers av Davidoff
Läst 211 gånger
Publicerad 2007-02-06 13:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Davidoff
Davidoff