Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fundersam


Hembesök av mitt egna jag genom dina ögon

 

Visserligen borde man inte bli rädd

jag är ju jag

men att se sig själv

på ett annat vis

genom dina ögon

gjorde mig helt förvirrad

 

så som jag trodde

var helt fel

det jag såg

var något jag önska

 

 

 

varför är man

ibland blind för sanningen

när det skulle vara enklare

att bara acceptera

 

 




Fri vers av ia VIP
Läst 232 gånger
Publicerad 2007-02-06 16:59



Bookmark and Share


    Camillaa
helt underbar,
konstigt,
jag hittar inget
bättre ord!

helt enkelt
underbar.

/ C
2007-02-06
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP