Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två hjärtan


Som slår i takt

Kallar jag

Kärlek




Fri vers av Davidoff
Läst 436 gånger
Publicerad 2007-02-08 15:30



Bookmark and Share


  Mike
val av ord är helt perfekt. Bra! Du är jäkligt duktig!
2007-02-08

  Lena K Nilsson VIP
Fint!
2007-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Davidoff
Davidoff