Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förtryckt

människor som bestämmer över människor
styr hur ett land ska vara
styr mina så som dina andetag

Kan vi inte börja om en dag?

egentligen så spelas musiken för sällan
det är så dom inte förstår

men jag kan inte andas när ni trycker
er vassa kniv mellan rika och fattiga
nästan nästan så att jag inte känner min hals

önskar dom fick känna dig
önskar dom fick dans
då kanske vi älskande också hade en chans

jag älskar att släppa tagen
kan ni inte bara släppa lagen?

gör mig fri
fria mig och jag ska alltid älska dig




Fri vers av Tow doll
Läst 312 gånger
Publicerad 2007-02-09 00:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tow doll

Mina favoriter
Fin som du