Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vilket jävla vansinnesdåd



jag har slutat
att fånga galenskap
i vecken
mellan mina tungor

jag har slutat

jag har slutat
att räkna köttet
över mina revben

jag har slutat

ja, jag har slutat
att räkna dårar




Fri vers av Smultris
Läst 772 gånger
Publicerad 2007-02-17 03:37



Bookmark and Share


    Tamsyn
säger bara: vilket jävla vansinnesdåd att jag inte hittat hit tidigare! :)
2007-02-23

  minette
bättre o räkna de andra :)
2007-02-18

    Erika H
varför räkna dårar?
de kan räkna sig själva
gillar din uppställning av texter
upprepningarna ger tyngd
snyggt detta
erika
2007-02-17

  Ezo
nej, sluta aldrig =)
2007-02-17

  Sanchez VIP
jag satte \"inte\" på varje \"jag har slutat\" rad och då lät hela dikten vansinnig, vilket gör din dikt helt perfekt så som den är nu
och jag tycker om den tolkningsfrihet du lämnat till läsaren
2007-02-17

  Laijza
men jag..sitter kvar där jag satte mig sist. Räknar alla felen som spegles emot mig. Lider med vetskapen att ingen människa är mig perfekt. Glad för dikten, glad för dig.
2007-02-17

  Ms Lovecraft
Bloody brilliant. Dagens ord och inga visor. Lätt.
2007-02-17

  Mikael Lövkvist
Ja det var tur det för det finns ju en jävla massa dårar.
En mycket bra dikt.
2007-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Smultris
Smultris