Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är musiken

Njuter av den sång
som framförs i enskildhet
Tonsatt av porlande vatten
när du står i duschen
hemma ,

om så blott för en dag

När vattnet runnit undan
finns musiken kvar inom mig
Toner att minnas
när du åkt igen

du är musiken




Övriga genrer av carimba
Läst 410 gånger
Publicerad 2007-02-10 12:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

carimba