Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dunder och brak

Med dunder och brak

åkte du ut ur mitt hus idag

det var dags för oss två att skiljas

 

Jag hittade en annan...

 

Förlåt

det var inte meningen

 

Den jag fann

stod bara där

framför mig

 

ropade

 

ta mig

 

Kunde inte motstå

jag var fast i greppet

 

 

 

Min älskade säng

kommer sakna dig




Fri vers av Cajsa
Läst 239 gånger
Publicerad 2007-02-10 16:46



Bookmark and Share


  Nessie
Tycker om versen där man lockas till att tro att den handlar om något helt annat tills man kommer till slutklämmen. Påhittigt formulerat.
2007-02-13

  Annmargreta
Bra skrivet, jag blev först
rädd når jag började läsa................
2007-02-10

  Lena K Nilsson VIP
Jättebra skrivet...finurlig!
2007-02-10

  karolina d
oj, blev riktigt engagerad där, ett tag. finurlig!
2007-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg