Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtats nutid

Måste försöka kasta av

den tårfyllda säck

inte längre bära den

 

Borde bara knyta ihop säcken

kasta den nedför ruinens brant

så att den aldrig återvänder

 

Skulle behöva fylla den

med glädje istället

glömma allt det andra

 

Kanske är det inte alltid så lätt

men det är värt att göra ett försök

antingen går det eller så går det inte

 

Kan inte låta sorgerna från förr

förstöra mitt inre hjärtas nutid

livet är alldeles för kort

 

Måste försöka gå vidare




Fri vers av Cajsa
Läst 230 gånger
Publicerad 2007-02-11 17:52



Bookmark and Share


  Nessie
Fina liknelser med säck som man kan knyta ihop och slänga eller fylla den med glädje. Vers som bra förmedlar känslan.
2007-02-13

  Annmargreta
Jag blir så glad när jag läser detta......................Härligt jag kan hjälpa dig kasta säcken!!!!!!!!!!!!
2007-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg