Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från klarhet till vårkänslor!




Prerealisation - Haiku

 

 

 

isblå skyar nu

skvallrar om solskensdagar

vintermatt ej mer

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av [ShadowWalker]
Läst 468 gånger
Publicerad 2007-02-11 18:28



Bookmark and Share


  Tove Meyer VIP
så fulländad och vacker. underbara vår. jag ryser.
2007-05-08

  sockerspöket
Så klockren och jag kan säga att tonen klingar vackert!
2007-02-19

  joaols
Man får en härlig känsla när man läser den här. Fint skrivet!
2007-02-12

    Erika H
underbar känsla
matt inte mer
så trött på det
tack för upplyftet
erika
2007-02-11

    Lillemor
Längtans vår, hoppfullt sagt.
Fina kontraster.
2007-02-11

  Sanningsägaren VIP
från klar
het
till
vår
känslor
ja du, ingressen är en historia för sig
din fina haiku
inger hopp
Tack!
/Åsa
2007-02-11
  > Nästa text
< Föregående

[ShadowWalker]
[ShadowWalker]