Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

karmasitet



det handlar om karma

varför jag aldrig beträder strecken
varför jag aldrig befruktar cirklarna

med min tunga

den avklippta
avslitna

bortryckta

fraser

det handlar om blekheten

hur min hud alltid vittnar om kylan
och att du försvann

hur du försvann
hur du bara försvann

det handlar om karma

och om hur allting kommer tillbaka




Fri vers av Smultris
Läst 646 gånger
Publicerad 2007-02-12 13:54



Bookmark and Share


  Johannes
phew, for a minute there, I lost myself, I lost myself
2007-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Smultris
Smultris