Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad är tårar, om inte ett svar?


Dropp utan jod

 

 

Glitterglimmande                                  
rullade ögonvråns kristallskatt,    
dalandes mot läppars osagda ord.

                                                        Förtärd av ett ärligt lätt leende.

Själapenetrerande                              
ropade den skrivna viskningen,    
tangentbordets utlämnande svar.

                                               Förlöst av salt fallande.

 

 




Fri vers av [ShadowWalker]
Läst 846 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-02-14 12:46



Bookmark and Share


  sockerspöket
Mycket, mycket vacker och målande. Du satte verkligen ord på något som jag länge försökt med, tack!
2007-02-19

    Erika H
bland ord och känslor
tårar fallande i en eller flera
vackert
känslosamt
erika
2007-02-17

    *Zenobia*
***** ;-))

You did it !!!

Great !!!!
2007-02-15

  Sanningsägaren VIP
om ögonen är själens spegel
vad är då tårarna
om inte kristallskatter
underbara ord
från en underbar poet
... Tack!
/Åsa
2007-02-14

  Herr Morris
det fallande tangent ordet
bildar lite stalaktiter vackra spetsar
där tårarna hänger kvar
innan de formar stalakmiten


Vackert, utan påträngande sötma!
2007-02-14

  Lady Greensleeves
Vackert och talande!

bra!
2007-02-14
  > Nästa text
< Föregående

[ShadowWalker]
[ShadowWalker]