Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

man kan älska även i morgon

 

 

 

 

så var vi där igen

den där dagen

som är inlindad i hjärtan och kärlek

 

för just idag

kan du ge den du har kär

just det där speciella

 

just idag är det

dagen då du ska säga

hur mycket du älskar dina nära

 

men

 

de andra 364 dagarna då

 

att ge från hjärtat kan man göra

precis när som helst

för

är det ärligt

betyder det lika mycket vilken dag det än är

 




Fri vers av ia VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-14 12:33



Bookmark and Share


    Lindizz
Vilka fina ord, så sanna och äkta...en text man verkligen bör läsa. väldigt bra skrivet.
2007-09-28

  Freeman
=) jättehärlig dikt och som många borde få läsa, tyckte jättemycket om den!
2007-03-15

  Agnes
Den här skulle man ju ha läst på alla hjärtans dag, förstår jag.. men ditt budskap är trots allt gällande de övriga 364 dagarna. Och ack så sanna.... Fint ordat!
2007-02-20

  Micael Axelsson
Mycket sanna ord, och litet därför skippar jag således denna dagen, för jag har 364 andra dagar på mig att ge en sådan uppskattning...
2007-02-14

  Niklas Gladh
Så är det.
Alla andra dagar, likväl som denna

alla hjärtans dagar :)
2007-02-14

  Mikael Lövkvist
Vackra och visa ord, Ia; och det kompletterande fotot var också djupt berörande.
2007-02-14
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP