Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag borde gå

jag borde gå

men mina händer är så kalla
min hjärna är så tom
och mina läppar vägrar mjukna

det finns ett odjur under min säng
det finns ett monster i garderoben
och i min spegel bor ett spöke

det enda som egentligen finns här
är tystnad
det är som om någon dött
en stank jag inte känner igen

jag borde gå

men jag vågar inte
för gatorna är fulla av
människor som inte alls måste slåss
mot något som inte finns

jag borde gå till kyrkan
men den stänger redan klockan tre

och jag kan se dem genom fönstren
de väntar på mig
och de kommer aldrig att sluta vänta
förrän jag är en av de




Fri vers av NewDeer
Läst 198 gånger
Publicerad 2007-02-15 01:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

NewDeer