Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är förlorad i din doft

Jag är förlorad i din doft

Under täcket
skriker jag ditt namn

(kärlek är inte riktigt min
grej du vet

jag ser inte stjärnor och
jag lovar inte världen till
någon som är mänsklig

och jag är definitivt inte
någon romantiker
absolut inget hopplöst fall)

Men jag faller när du är nära

(jag blir blind döv och stum)

Och du är den ende i hela
världen som kan få mig att
känna mig så jävla

dum





Fri vers av NewDeer
Läst 612 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-16 23:48



Bookmark and Share


  LaAj
så himla bra skrivet, beskrivet!
2009-05-01

  Just Emotions
åh... kärlek.. ja underbart dumt :)
2007-10-17
  > Nästa text
< Föregående

NewDeer