Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frankie & Johnny (eller: Här har du ditt liv!)


Jag var bara elva
men jag förstod det
redan då

När jag tittade på Frankie,
hennes fåniga elefanter och
Johnny som betalade för
att ligga sked

När jag sålde majblommor till
Magda som hade femtio katter
och till Oscar
som blev uppäten av sina

När grannen till vänster
stönade åt importerad porrfilm
och avslutade varje orgasm
med tårar

Och självklart alla de gånger
min mamma grät i telefon och
jag lade på innan hon sagt
ett ord

Jag var bara elva
men jag anade redan då

att ensamhet var något
jag skulle förstå mig på





Fri vers av NewDeer
Läst 550 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-10-19 02:01



Bookmark and Share


  mayhem and order
Riktigt bra!
Tack
2008-09-03
  > Nästa text
< Föregående

NewDeer