Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rådjursögon


Jag kallade det rådjursögon
hur du tittade på mig

rädd
nyfiken

undergiven

Du skrev en dikt om
en drottning

Jag skrev en lista över
alla jag hade knullat






Fri vers av NewDeer
Läst 674 gånger
Publicerad 2007-10-26 22:56



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Det är då märkligt hur en prioriterer, somliga gör så isen smälter, andra kör så kuren välter, läkaren väl sig själv som kure rer...
2022-05-26
  > Nästa text
< Föregående

NewDeer