Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Heartshake

Obehöriga äga ej
tillträde till din själ och jag
om någon
vet det mycket väl

kanske gillar jag bara att skära
mitt hjärta i små små bitar och
stoppa dem i mixern jag har

kanske njuter jag bara av
den enkla vägen och att aldrig
få ett ärligt svar

Ikväll blandar jag en heartshake
kryddad med skuld
skam

och två skopor ångest

För obehöriga äga ej
tillträde till ditt liv och löften om att
aldrig gå över gränsen igen
blandas med meningslöst tidsfördriv




Fri vers av NewDeer
Läst 502 gånger
Publicerad 2007-10-15 21:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

NewDeer