Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Röda lockar, svarta dagar. Del 7

Det svarta kysser min panna
när ljuset slocknat älskar
jag med mörkret

säger du

Jag älskar dig när
du inte är här
Godnatt måne

Lämna mig ifred

Dina lockar är överallt
och du säger att du
måste gå

Till det svarta som
bekräftar vad du tror

att du tror

Godnatt måne
(inte allt måste
bekämpas)

Skuggorna du hatar
och mörkret du
älskar

Mer än mig

Du kan gömma dig i
skuggan av vilka vi är
och du kan stå vid kanten
för alltid men för mig
kommer du alltid
att vara röda lockar

och svarta dagar




Fri vers av NewDeer
Läst 499 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-08 19:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

NewDeer