Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Andra försöket med känslor. Kritik tack, för det här bär emot.


Tången runt din hals, kysser mig långsamt

och eldade mig
med dina fingrar
genom mitt hår
som gavs lågans färg

Alla ord som inte sades
kunde tolkas
hursomhelst
det var oviktigt

Sattes i brand
långt från stranden
flöt och blev drived
på din mage

Jag behöver inget cyklop
för att dyka längre
jag behöver inte luft
för att andas

Jag behöver dig




Fri vers av Den Mörke Främlingen
Läst 554 gånger
Publicerad 2007-02-15 21:08



Bookmark and Share


  aprilsolen
Hjälp vad starkt du skriver!
Sista meningen...ja. Den hade nästan inte ens behövt vara kursiv.
Det här med att behärska känslorna och skriva dem i text är svårt. Man vet inte var eller om man ska begränsa sig, och ibland är känslorna för obestämda för att man ska kunna hitta precis de rätta orden eller uttrycken.
Men, det är ju känslan som gör poesin levande. Det ska inte vara lätt att skriva!
Jag tycker att du lyckats rätt bra här, du gör ett starkt intryck.
Men, mina tidigare erfarenheter av det du skriver säger mig att du bara fortsätter utvecklas....väntar med spänning på nästa dikt...
2007-02-18

  reebeeccaaa
Den är helt underbar!
2007-02-17

    *Zenobia*
Text som berör, bra känsla, men saknar något. Kanske lite mera \"fyr på elden\". Lite sprakande gnistor, ord som bär spår av \"det evigt saknade\".

Titeln bra...men kan bearbetas. kanske inte göras så lång. flytta ner orden i dikten. Låt första ordet bilda titel, kanske byta ut det mot \"Fångad\"..eller något \"som griper tag\".

Bara några förslag.........är inte utbildad eller särskilt kunnig på det litterära området. Har ingen adekvat utbildning som grund. Skrivarkurser står väl inte så högt i kurs, om man ska ge relevant och kunnig kritik ?
2007-02-15

    NewDeer
älskar den. känns som att förklara varför är överflödigt.
2007-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Den Mörke Främlingen