Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Röda lockar, svarta dagar. Del 6


Jag älskar dig

Men inte för att ditt
hår glöder som höstlöv
i den vackraste belysning
och inte
för att dina ögon lyser
av bortglömt liv

Jag älskar dig

för du hatar och spottar
och svär och för att
du ibland glömmer bort att hata
och bara ser så sårbar ut att
jag vill hålla om dig och säga
att allt är okej men då blir du
bara arg

För allt är inte okej
och därför hatar du

Allt

bland annat mig

Men jag förstår
och jag fotograferar
ditt hår

medan jag väntar




Fri vers av NewDeer
Läst 499 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-08 19:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

NewDeer