Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag känner något



Jag har kärleksbekymmer
ligger och försvinner
sjunker ner i sängens drömmar
Jag undrar om man kan känna såhär?
Om jag får känna såhär?
Du vandrar i mina tankar
Jag vill veta varför

Om jag för en sekund andas
och kanske blundar lite lätt
så vaknar jag ur sömnen
Men men du är nog det vackraste jag sett
och inget kan få mig att vakna från det

Jag känner dig inte
det gör jag inte
men jag känner något
det gör jag




Fri vers av Tow doll
Läst 294 gånger
Publicerad 2007-02-15 18:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tow doll

Mina favoriter
Fin som du