Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att låta dig gå

Att låta dig gå
höra dörren stängas igen

Det gör inte ont -
det känns inte alls

Att låta dig radera mig
ut ur dig -
det gör inte ont

Ingen kudde över mitt huvud
för att dämpa mina ylanden

Inga timmar av ingenting alls
Inga minnen som våldtar

Ingen sorg, ingen smärta,
ingen ångest fylld av panik

(inga små, små lappar fyllda med ditt namn
ligger sönderrivna i min papperskorg)

Att låta dig gå -
det gör inte ont

Det som gör ont
är min kamp
för att hålla kvar dig





Fri vers av NewDeer
Läst 226 gånger
Publicerad 2007-02-15 18:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

NewDeer