Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ung konstnärinna skriver...


Brev 16

Monsieur!

Åh, en sådan lycka att äntligen ha fått en skymt av Er så majestätiska uppenbarelse.
Jag är förundrad, förförd och i himmelriket.
Tänk att Ni efter denna långa tid ännu enträget får mina känslor att blomma – likt Tibast på bar kvist.
Ni har trängt in i min själ och kommit närmare mitt hjärta än någon annan mänsklig varelse tidigare. Jag är Er och till bredden fylld av suktan.
Er karisma och dessa alltid så spefulla ögon, fick mig att vibrera till tonerna av Era små hummanden i vårt samtal.
Jag tror att Ni anar precis vad jag känner…
Och jag kan bara gissa mig till att Ni kanske känner samma sak.
Ni är och förblir min Mästare, min inspiratör och mitt crescendo.
Vi ses igen Monsieur, när ödet så vill…
Med stor kärlek
Er Clara W.




Prosa (Novell) av Carola Jeryd
Läst 656 gånger
Publicerad 2007-02-15 21:47



Bookmark and Share


    zara karlsson
men guuud så förföriska och underbart skrivna BREV! stilrent och snyggt jobbat/framfört/upplagt! applåder!
2007-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Carola Jeryd
Carola Jeryd

Mina favoriter
1500 dagar-nånting
för