Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

\"Jag med\"

 

 

- Jag älskar dig.

- Jag med.

...

- Älskar du dig?

- Nej, dig.

- Så svara: jag älskar dig.

- Det gör jag, så varför?

- Jag vill veta hur.

- Hmm... Tror att du behöver glasögon.

- Hmm... Jag älskar dig.

- Jag med.




Övriga genrer av KonstigaKatter
Läst 609 gånger
Publicerad 2007-02-15 22:11



Bookmark and Share


  småbusig
det här verkar bekant... *fundersam min*
2007-02-18
  > Nästa text
< Föregående

KonstigaKatter
KonstigaKatter