Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hmm... med tanken på månadens tema;) kom dessa ord


Gudarnas Gudars språk

 

 

Ej Prometeus elden mig gav

Det var Livet som kysste mig varmt

En stjärna i varje mitt öga fäste

Gudarnas Gudars link strör

Vid varje sida av världen

Kanterna rör med sin hand

Tidernas tider ej glömda

Pustar ut i deras charm

Svingar sina febriga trådar

Blandar med iskall puss

Gudomligt i sin helhet

Må Livet ej bli slut 

 




Fri vers av KonstigaKatter
Läst 761 gånger
Publicerad 2007-02-21 15:07



Bookmark and Share


  Szelest
Jättefint formulerat! jättebra med rim! Kram/ szelest!
2007-03-26

    JJ VIP
Ett helt klart arbetat verk, snygga formuleringar! Bra! Mvh. JJ.
2007-02-22

  Micael Axelsson
Underbara rader, som rinner fram med avnjutningsbara meningar... mycket härligt språk...
2007-02-21

  Söder
Gillar den här. Otroligt skön lyrik. Strålande vackert.
2007-02-21
  > Nästa text
< Föregående

KonstigaKatter
KonstigaKatter