Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Johanna

 

Fyndar med henne varje stund
Hon är min skatt, min värdefull

Hon är min extra syn
Hon är ej gåvan, hon är springande tid

Hon är den prassel som livet ger
Hon är min dotter, käraste en




Fri vers av KonstigaKatter
Läst 700 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-11-13 12:27



Bookmark and Share


    JJ VIP
Vackra ord om det käraste du har! Mvh. JJ.
2007-11-16

    Rimsmeden
Vackert språk!
2007-11-14

    Manuela
En moders kärlek...
Vackert..
En dag kan kanske jag också känna så för ett barn
2007-11-14

  * Ammi *
kärleksfyllda ord från en älskad och älskande mor.
2007-11-13

    Maria Malm
Fastnar för \"hon är ej gåvan, hon är springande tid\", ett uttryck som säger så mycket.
2007-11-13

    Ti-elina
Den här gjorde mig varm i brösten.
För barnen är ju det finaste vi har =)
2007-11-13
  > Nästa text
< Föregående

KonstigaKatter
KonstigaKatter