Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Potträning

 

Jag gör en macka av två dagar
Älskar att äta, njuta av smaken
Svepa portioner under dygns tider
Min vikt håller mig levande

Något inuti styr mina sinnen
Tyglar finns inte för den hungern
Jag dricker sällskap som röda vinet
Mitt vatten, avkopplings stunder

Toner av tankar som bubblor spricker
Kan kalla dem kolsyra
Och jag fortsätter äta och dricka
Död kommer att bli min toa




Fri vers av KonstigaKatter
Läst 653 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-06-22 00:41



Bookmark and Share


  Rosen VIP
Kanonbra! vilken härlig finurlig text om livets vara...
2008-06-22
  > Nästa text
< Föregående

KonstigaKatter
KonstigaKatter