Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntar på mig som intorkat russin

 

I fall jag blir gammal
I fall mitt minne blir ännu mer snurrigt
Bara älska mig med en kram
Bry dig inte om min gråt
Om klagomål som kanske ska rusa fram
Bry dig inte om förvirrade meningar
Hopp mellan nu och då
Bry dig inte om glömskan som ska ta
Plats på vårt mamma-dotterband

I fall jag dör med kroppen i sin helhet
Håll i din hand en lång nål
Stick mig för min säkerhet
Att jag verkligen redan är död

Tiden tar det som lånats
Jag hämtar minnena såsom en själ
Jag ska förbli din ängel
Jag ska alltid kärleksfullt krama dig

Du vet, min lilla, att vi älskar liv
Du vet, min lilla, att livet evigt finns




Fri vers av KonstigaKatter
Läst 716 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-07 10:00



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg VIP
Tack så enormt mycket för den här...den ville jag inte ha missat för allt i världen...såklart bokmärkt..såklart applåderad!!!
2007-11-07

    Maria Malm
En förhoppning om att få bli älskad som den man en gång var, när man åldrats..även en fundering kring dödshjälp.
2007-11-07
  > Nästa text
< Föregående

KonstigaKatter
KonstigaKatter