Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eko

 

 

Han har leende i håret

Läppar i övningsdans

Dansar i vindens armar

Skapar musik av skratt

 

Hans ryggsäck utan botten

Sömmar, trådar till mönster

Axlar hans starka är

Gråa moln kan vila där

 

Han alstrar stenmosaik

Med snubbelfots steg

När näsan rör marken

Ser själkars utsträckta hjälp

 

Han gick förbi ett roshörn

Taggarna slängde kyssar

Små prickar bland fräknarna

Glittriga solars smek

 

Han dansar, omfamnar, nynnar

Försvinner då och då

I mörkrets gömda minne

Hans rytm i eko består

 

 




Fri vers av KonstigaKatter
Läst 611 gånger
Publicerad 2007-04-11 15:05



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg
Konstfullt så det förslår...härlig poesi!!!
2007-04-11
  > Nästa text
< Föregående

KonstigaKatter
KonstigaKatter