Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förstummade stod de inuti varann

 hetta glödde rodnande hud

ögon kysstes i lönndom

ropade, vädjade…"kom"

de visste med ens "det är vi"

magnetismens minus och plus

dårskaps förlamande yrsel

vanvetts längtande längtan

...fullständigt skräckslaget fel

  

likt generade främlingar möts de nu 

med besvärat fladder i blicken

rösterna hälsar på artigt vis

känsloreviren har noga tätats

talar ytligt om väder och vind

står där förskrämda och vaktar

medan hjärtslagens eko rullar

förbjudet och hungrigt

längs husens fasader


 

 

 




Fri vers av Eline.P
Läst 794 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-03-15 21:46



Bookmark and Share


  Lena Renman
Hej vännen
Mycket mycket bra, målande och precis så. Viljor vädjar om vett och sans, rätt.
Känns igen
Tack
lena
2007-07-24

  aol
jag blev berörd så fint 5 stjärnor
2007-06-06

  Lilla My* VIP
Förstummade stod de inuti varann!! Vilken snygg titel som säger allt!! Man riktigt känner detta skådespel utspelas, de fladdrande blickarna efteråt o artighetshälsning om väder o vind!!
2007-03-17

    Louvisa
Allt händer fast inget synbarligen har hänt!
Så lysande fångat, en ögonblicksbild
Mycket målande språk med lysande formuleringar
Snyggt att få det så intressant i tredjeperson
2007-03-17

  Bodil Sandberg VIP
Så underbart underbart intensivt att det känns långt in i märgen...\"hjärtslagens eko rullar...förbjudet och hungrigt\"...jo du...det är oemotståndliga rader!
2007-03-16

  KonstigaKatter
Oh... du beskriver det så att det känns! Gillar mycket \"fladder i blicken\" Jätte, jätte fin och så livlig dikt!
2007-03-15

  Eline.P
Tack så mycket! Mitt första försök att \"tota\" ihop denna sorts text. Är inne i en downperiod vad gäller skrivandet. Det mesta blir skräp som jag ratar i samma stund det skrivs/Kram Eleonor
2007-03-15

  Rachel Roth
ja, märkliga saker kan hända
och du beskriver det så äkta
2007-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Eline.P
Eline.P