Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svårligen ler man med botoxlips

mirakel på burk kostar massa med pix
åldern bör döljas med tusen tricks
bilringsfläsket går också att fix
med vibrerande bälten som skaver och sticks

fasta med äckliga juicer som dricks
å vandra med stavar tills fötterna vricks
gympa och tänja så man fastnar i tics
med ballongbröst som gungar i sexig knix

sen äta glykemisk grönsalladsmix
fullkorn likt träflis i halsen sticks
det enda är numera vatten som dricks
int är det lätt å va flicks




Bunden vers av Eline.P
Läst 515 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-03-24 09:25



Bookmark and Share


    snöö
Just så ja, en sann beskrivning med humor
2015-04-02

  Lena Renman
Jo kära skrivarvän hag kommer dela dina ord vidare. De är så bra!
2015-03-24

  Lena Renman
Jisses den var verkligen på pricken och just därför så slutar vi med allt sånt visst!?
2015-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Eline.P
Eline.P