Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barnuppfostran

 

Då: med Guds Ord och Kyrkan
och däremellan lite stryk

Nu; med TV och Data
och däremellan lite pizza




Fri vers av Eline.P
Läst 533 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-06 20:33



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
SkärgårdsDoktorn och 'vi fixar allt' tar semester för gott.
2014-05-27

  aol
lite sant
2012-11-08

  Bibbi VIP
Exakt.
2012-08-20

    Skörpil
Haha, kul. Alltid varit svårt det där. Förhoppningsvis med mycket kärlek nu som då. :)
2012-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Eline.P
Eline.P