Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Diktaridiot

jag strör mina konstiga tankar
samt tänker några löjligt extradumma
med felkrumelurer
att sjunka in i när ingen fattar vad jag menar

med illa vässad penna slår jag mina kullerbyttor,
mina saltomortaler och hjärnsvamlingar
men sällansällan blåser jag omkullfull

vågar falla självmant...utan knuffar
och salttårarna rinner inåt (för att inte störa)
det är nog därför jag alltid är törstig

är egentligen bara en bluff
med tveksamt fladder i hjärnan
och inbyggda fulvanor

övar träget att falla snyggt
man vill ju som sagt inte störa




Fri vers av Eline.P
Läst 520 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-04-26 19:28



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Bara några rader om saknaden efter snö och is som saknas. Den där snön som tar fram (snö)flingan och (snö)stjärnan i poeten.
2014-05-27

    snöö
Spännande text, tänkvärt skrivet. Glad att se dina ord igen.
2014-05-06

  Lena Renman
Underbart! tack! Fint läsa dina ord igen

lena
2014-05-04

  axveronika
Ojoj så bra
2014-04-27

  ULJO
Bra ordat
2014-04-26

  Nolltillhundra
Fantastisk.
2014-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Eline.P
Eline.P