Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag mår illa



Jag mår illa när
du ser på mig.

Jag mår illa när
du talar till mig.

Jag mår illa när
jag ser dig gå förbi.

Jag mår illa bara jag
vet att du finns i lokalen.

Jag vet att du försöker
förstöra mitt liv
och det hatar
jag dig för!

Men du ska fan
inte få nöjet att
förstöra det bästa
jag har!





Fri vers av Davidoff
Läst 492 gånger
Publicerad 2007-02-16 07:52



Bookmark and Share


  ospray
Ha ja du har verkligen rätt
attityd o inställning !!!
2007-07-19

  Malin_S
Aj aj att man ska behöva må illa! Men jag säger som stiiina, håll fast vid tanken att inte låta någon lyckas med det!
2007-02-16

    ej medlem längre
Bra! Håll fast vid den känslan
2007-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Davidoff
Davidoff