Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

älskade sömn

sömn som jag älskar

den bästa drömmen som finns

nu saknar jag den

saknar den innerligt mycket

behöver fångas, sugas fast som en magnet

en planet som aldrig tröttnar varv efter varv

tysta dunmjuka cirklar i evigheten

den djupaste sömnen var nära

tog mig lätt i handen

vaknade längtandes efter drömmen

upptäckte att jag redan var vaken

någon blev ledsen

jag blev sårad

är ni verkligen de vänner jag såg

såg jag er i drömmen

jag blev varm igen

låter det gå nu

ger er min dröm

min älskade vidunderliga sömn




Fri vers av sanjoula
Läst 437 gånger
Publicerad 2007-02-18 16:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sanjoula
sanjoula