Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppvaknandet ur \"livet\"

Jag har vandrat så många mil, så många år.
Sett så många liv passera.
Levt som en levande död.
Slutade skratta slutade le.

 Vandrade, letade, hoppades.

Så en dag började det värka i ryggen
Det var vingar som växte ut!
Jag vandrade vidare
Sakta började världen att förändrtas

Plötsligt var avgrunden där
Skulle mina vingar nu bära?
Eller skulle jag störta ner i ljupet?
Kastade mig ut!

Blundar, känner vinden vina runt min kropp
Störtar! Tiden går, känner paniken
Ser ljuset, känner farten dämpas
Luften fångas under mina vingar

Svävar!

Flyger sakta upp ur avgrunden
Tänker:
Nu börjar livet!




Fri vers av Lillali
Läst 403 gånger
Publicerad 2007-02-19 08:30



Bookmark and Share


  Gawain VIP
*jubla*

Underbart skriver du om saker så svåra att sätta ord på, en känsla jag alltid burit inom mig. Säkert känner många igen sig...

Gillar verkligen formatet, radbrytningar, hela melodin och inte minst innehållet! *fantastisk*
2007-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Lillali
Lillali