Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Levande längtan

~~

Jag har inte tidigare varit rädd för att dö
men nu vet jag vad jag har att förlora.

Vart jag än skulle ta vägen så skulle det inte vara hos dig
Även om mitt medvetande skulle
försvinna ut i tomma Intet
så skulle ögonblicket innan jag dog
motsvara en evighet i det helvete vars existens
jag alltid betvivlat.

Du är mitt himmelrike och
jag räknar mina hjärtslag tills jag
får vara hos dej.

~~




Fri vers av Twobo
Läst 492 gånger
Publicerad 2007-02-19 08:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Twobo