Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Upprop

 

 

snubblande

instormande

fullkomligt härligt

bejublande

fast ändå lite blyg

 

förförande

passionerande

förtrollande

fallandes men inte platt

 

hjärtformat

kristallklart

sprickfärdigt

mitt hjärta

 

omhändertagande

omplåstrande

förälskelse

men inte skadad

 

 

utan

fullkomligt strålande lycklig

 

- japp, det är jag!




Fri vers av ia VIP
Läst 337 gånger
Publicerad 2007-02-19 19:32



Bookmark and Share


    the_esset
underbar, den bokmärker jag!
2008-03-30

  Jer
ska det vara också.
Härligt.


2007-02-21


  Agnes
mmm... njuter av all sprudlande lycka och gläds med dig!
2007-02-20

  Niklas Gladh
Hjärtlig glädje :)
2007-02-19

  Micael Axelsson
*skrattar hjärtansvarmt*
Jag tror nog att för dem som fått lära känna dig, om så än bara litet grann, så är det nog ändå som så att detta, ja detta är helt sannerligen en bit av den hjärte-ärliga Ia.
2007-02-19
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP