här finns ingen förlorare" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
här finns ingen förlorare


Att ge av något man redan har, ger dubbelt tillbaka

 

kom

 

eller stanna där du är

för det spelar egentligen ingen roll

var du står

 

lyssna

 

eller gör som du vill

för om du orkar förstå

behövs inte mer än ditt egna hjärta

 

 

 

 

exakt så mycket av något

som inte är större än din hand

behövs

för att någon ska känna sig nöjd att vara

den man egentligen är




Fri vers av ia VIP
Läst 245 gånger
Publicerad 2007-02-19 20:05



Bookmark and Share


  Agnes
Vacker betoning som framträder av nyanseringarna i textfärgen.
Och lika ljuvligt budskap.
2007-02-20

  Rasmus Canbäck
fint budskap som är bra framfört :)
2007-02-19
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP