Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Änglavännen min

Ljusängel fina

du finns där för mig

säger orden jag behöver höra

ger mig tröst när tårarna rinner

 

Du ger mig kraft när jag är svag

energi när jag är trött

hopp när jag känner hopplöshet

 

Ljusängel fina

du betyder mycket för mig

 

Tack för att du finns




Fri vers av Cajsa
Läst 228 gånger
Publicerad 2007-02-20 15:20



Bookmark and Share


  Nessie
Ljus och skimrande text som inger hopp och trygghet.
2007-02-21

    Maria Malm
Det är väl underbart att de finns när man behöver dem.
2007-02-20

  Annmargreta
Var rädd om din ängel,vårda den ömt.
2007-02-20

  Lena K Nilsson VIP
Fin!
2007-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg